•  
  • Home
  • |
  • Nieuws
  • |
  • Agro HR-Congres: Kansen en uitdagingen van AI en innovaties

Agro HR-Congres: Kansen en uitdagingen van AI en innovaties

Op 15 oktober 2024 is het HR-congres voor de agrarische sector in Doorn. Tijdens dit congres ontdek je hoe je slim kunt inspelen op technologische innovaties, zoals robotisering en AI voor een duurzame inzetbaarheid van jezelf of je werknemers. In dit artikel laten we je zien wat je kunt verwachten en hoe jij je aanmeld voor dit event.

De toekomst van de digitale wereld

Ben van der Burg, voormalig topschaatser, weet als geen ander hoe het is om grenzen te verkennen en balans te vinden in extreme omstandigheden. Tegenwoordig past hij deze ervaringen toe in de digitale wereld, waar technologische innovaties volgens hem oneindige mogelijkheden bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Als commercieel directeur van Triple IT deelt Ben zijn inzichten regelmatig bij Vandaag Inside, BNR Nieuwsradio, en als co-host van de podcast 'De Technoloog'.

Agrarisch Ondernemer van het Jaar aan het woord

Sinds 2002 zet fruitteler Peter van der Avoird zich in voor innovatieve teeltmethoden, zoals het vermeerderen van frambozenplanten in trays. In 2018 werd hij bekroond tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Peter benadrukt het belang van goed personeel voor een succesvolle onderneming. Laat je inspireren door zijn visie en aanpak als gedreven ondernemer.

Generatie Z op de werkvloer

Een nieuwe generatie medewerkers betreedt de arbeidsmarkt: Generatie Z. Geboren tussen 2000 en 2015, zijn deze jongeren opgegroeid in een tijd van snelle technologische vooruitgang, waarin sociale media en AI een grote rol spelen. Rutger van den Berg van Youngworks onderzoekt de kenmerken en verwachtingen van deze generatie. Hij geeft inzicht in hoe je een werkomgeving kunt creëren waarin jonge medewerkers hun potentieel maximaal kunnen benutten.

Bron: werkgeverslijn

Praktische informatie en aanmelden

Programma: 14.00 – 17.30 uur. Inloop vanaf 13.30 uur, start programma 14:00 uur, aansluitend netwerkborrel.
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, in Doorn.
Dagvoorzitter: Hans Van den Heuvel (LTO Nederland)

Aanmelden kan via werkgeverslijn.nl. Wij vanuit Talentoogst zijn erbij. Zien we je daar?